Aktuelt

Klubmesterskab 2020
Søndag den 30. august blev der afholdt klubmesterskab, det er selvfølgelig den vigtigste dag på året, da man vinder æren for det kommende år. Dagen forløb ganske fin, med skønt vejr og gode kampe. 
 
Vinderne ved damerne:
  • Anna Steensbeck 116 slag
  • Linda Sørensen 125 slag
  • Tove Lund 129 slag
 
Vinderne ved herrerne:
  • Finn Knudsen 121 slag
  • Bent Sørensen 123 slag
  • Børge Lund 124 slag 
Se billeder under "Billeder"
 
Lundsmark 2020
Søndag den 26. juli blev der afholdt venskabsdyst i Lundsmark. Vejret holdte nogenlunde på dagen. Der deltog 12 spillere fra Tirslund, hvoraf Iver Sørensen vandt med færrest slag på hvid bane og Linda Sørensen blev nr. 2 ved damerne.
 
Intern krolfturnering 2020
På grund af Corona har den årlige krolfturnering aflyst, og derfor har vi i Tirslund valgt at holde en intern turnering. Efter tre mandages hård kamp vandt Tirslund Blå i point og Tirslund 4 vandt i slagspil. For at gøre det mere interessant, havde alle klubbens medlemmer en chance for at spille med, og man fik fordelt alle blandt de fire hold.
 
Nytårskrolf 2020
Søndag den 5. januar blev det nye år skudt godt igang med en omgang nytårskrolf. Der var omkring 45 spillere, som kæmpede om årets første sejr. Vejret var ganske fint.
Efter de tre baner var spillet, var der guleærter med tilbehør i klubhuset. Der var godt fyldt op, og det lykkedes alle at få det de kunne spise. 
 
Vinderne ved damerne: 
1. pladsen Anna Steensbeck 91 slag. 
2. pladsen Linda Sørensen 92 slag.
3. pladsen Tove Detlevsen 96 slag.
 
Vinderne ved herrerne: 
1. pladsen Hans Peder Trans 90 slag. 
2. pladsen Mogens Friis 93 slag.
3. pladsen Bent Sørensen, Torben Steensbeck og Bent Kudsk 94 slag. 
 
Billeder fra dagen kan ses under "Billeder". 
 
Klubmesterskab 2019
Søndag den 29. september blev der fundet nye klubmestre. Dagen startede ud med spisning, hvorefter der blev spillet på gul og blå bane. Efterfølgende var der en kaffepause, og derefter blev der spillet på gul og rød bane. 
Der var hård kamp om pladserne i år. Ved herrerne var der omspil om 1. pladsen, som først blev afgjort efter seks huller, og ved damerne var der omspil om 2. pladsen. 
 
Placeringer
Herrerne: 
1. plads Bent Sørensen med 118 slag. 
2. plads Finn Knudsen med 118 slag. 
3. plads Torben Steensbeck med 122 slag
 
Damerne: 
1. plads Lis Bonde med 122 slag.
2. plads Linda Sørensen med 124 slag.
3. plads Kirsten Sørensen med 124 slag. 
 
Børn:
1. plads Lucas med 133 slag. 
 
Stort tillykke til de nye klubmestre. 
Billeder kan ses under "Billeder". 
 
Kommunemesterskab 2019
Lørdag den 7. september blev der afholdt Tønder Kommunemesterskab i Øster Højst. Dagen forløb godt, med dejligt lunt vejr og hyggeligt selskab. Anna Steensbeck kom tæt på titlen som den nye kommunemester, men tabte desværre i omspillet. Hun fik en 1. plads ved damerne, så stort tillykke med det. 
 
VM 2019
Lørdag den 24. august blev der afholdt et solrigt VM i Ejby. Det var en god dag for i hvert fald tre fra Tirslund, Torben Steensbeck blev nemlig nr. 4 i herrerækken, Anna Steensbeck blev nr. 3 og Gitte Jessen nr. 5 i damerækken. Stort tillykke til jer alle tre. 
Billeder kan ses under "Billeder".
 
Parkrolf 2019
Lørdag den 15. juni blev der spillet Parkrolf i Skærbæk, som var arrangeret af Lundsmark. Som noget nyt i år, blev der spillet i tre puljer, dame, herre og mix. Der var 5 par med fra Tirslund, 3 dame, 1 mande og 1 mix. Eftersom at der var tre puljer, skulle der også spilles tre semifinaler med 16 hold i hver. Alle tre damehold kom i semifinalen, Gitte og Anni spillede i en kamp, Hanne, Lis, Henriette og Mette kom desværre i samme kamp. Ingen af holdene gik videre til semifinalen.
Vejret var meget skiftende, det startede med en stor regnbyge, men efterhånden blev det lunere og i løbet af dagen dryppede det en smule, lige indtil semifinalen, hvor der kom en større byge igen. Dagen forløb ellers rigtig godt og blev afsluttet med en god omgang karbonader med diverse tilbehør. 
Billeder kan ses under "Billeder".
 
Byfestkrolf 2019
Søndag den 2. juni blev der afholdt byfestkrolf. Der var 90 deltagere i det flotte solskinsvejr. Der blev først spillet på 2 baner, så var der en velfortjent kaffepause og derefter blev den sidste runde spillet. 
 
Placeringerne for dagen: 
Herrerne: 
1. plads Niels K. Lund - Tirslund med 86 slag
2. plads Torben Steensbeck - Tirslund med 87 slag
3. plads Hans Peter Trans - Slotsbyen med 88 slag
 
Damerne:
Delt 1.-2. plads Lis Bonde - Tirslund & Kirsten Andresen - Lundsmark med 92 slag
Delt 3.-4. plads Krista Christensen - Tirslund & Jette Nielsen - Bevtoft med 94 slag
Billeder fra dagen kan ses under "Billeder"
 
Fodboldkrolf til byfest
Til byfest i år blev der afprøvet et nyt spil, Fodboldkrolf. Spillet blev sat op af krolfholdet, og var en blanding af krolf og fodbold. Man spillede med krolfkøller og fodbolde. Spillet gik ud på at man skulle igennem alle forhindringer og så til sidst lande i et dæk. Det var rigtig sjovt og det gav mange 10'ere.
Billeder kan ses under "Billeder".
 
Pokalkamp 2019
Lørdag den 1. juni blev pokalturneringen skudt i gang. Tirslund spillede mod KØK 6 og vandt 10-6 i en spændende kamp. 
Tillykke til Tirslund som er videre i pokalturneringen. 
 
DM 2019
Lørdag den 18. maj blev der afholdt DM i Skydebjerg. Lis, Bent og Mogens var i semifinalen. Bent gik ikke videre. Lis lå til at vinde ved det sidste hul, men endte i omspil, og kom på en anden plads.  Mogens gik videre til semifinalen og endte på en flot 4. plads. 
Billeder fra dagen kan ses under "Billeder". 
 
Nytårskrolf 2019
Søndag den 6. januar blev det nye år skudt i gang. 46 krolfere var mødt op for at skyde det nye år i gang. Der blev spillet på en optøet bane i år, eftersom at vejret var skønt. Dagen blev i traditionens tro, afsluttet med guleærter med tilbehør.
 
Damerne:
1. plads Lis Holm 
2. plads Anna Steensbeck 
3. plads Jette Nielsen
 
Herrerne:
1. plads Hans Peter Trans
2. plads Finn Knudsen
3. plads Gunnar Ipsen
 
Billeder fra dagen kan ses under "Billeder".
 
 
Afslutning 2018
Søndag den 21. oktober var der afslutning på denne sæson. Der deltog 34 krolfere, der først spillede 2 runder, derefter en kaffepause, så spillede de 1 runde og til sidst en omgang parkrolf. Vejret var rigtig godt, og dagen sluttede af med fælles spisning, som indebar brød med sild, leverpostej, frikadeller og kiks med ost. Der blev hygget, formanden fortalte nogle historier, takkede for den store opbakning til VM i august og for i år. 
Se billede under "Billeder".
 
Der spilles ikke om tirsdagen fremadrettet. 
Nytårskrolf er søndag den 6. januar, og tilmeldningen kommer i ugeavisen ved juletid. 
 
Der starter en ny sæson Bowls torsdag den 1. november kl. 14 og kl. 19. 
 
Tak for i år - vi ses til nytårskrolf. 
 
 
Klubmesterskab 2018
Søndag den 16. september blev der afholdt klubmesterskab. Der deltog 34 i kampen om at blive den nye klubmester. Vejret var helt perfekt. Der blev spillet 4 baner, først på gul og rød, så var der en kaffepause og derefter blev der lavet nye hold, hvor der blev spillet på blå og rød. Dagen forløb rigtig godt og der blev sluttet af med en grillpølse, hvilket faldt i god jord. I år var der ingen børn der spillede med, så derfor var der en præmie til den herre og den dame med flest slag, som i år var Anker og Ulla.
 
Vinderne ved damerne:
1. plads Anne Steensbeck 126 slag
2. plads Mette Lassen 131 slag
3. plads Linda Sørensen 133 slag
 
Vinderne ved herrerne:
1. plads Børge Lund 116 slag 
2. plads Børge Hansen 122 slag 
3. plads Torben Steensbeck 126 slag 
 
De andre resultater og billeder kan ses under "Billeder".
 
 
Krolfstævne Bevtoft
Lørdag den 8. september blev der også afholdt krolfstævne i Bevtoft. Her blev Anna Steensbeck nr. 1 ved damerne.
 
Kommunemesterskab i Løgumkloster 
Lørdag den 8. september blev der afholdt kommunemesterskab i Løgumkloster. Selvom der var stor udsigt til regn, holdte det tørt under det meste af stævnet. Der var ca. 90 spillere med og ca. 15 spillere fra Tirslund. Kirsten Dirks blev nr. 3 efter omspil om 1. pladsen og Børge Hansen nr. 7. Dagen forløb rigtig godt og der blev spillet 3 baner.
Billeder kan ses under "Billeder".
 
Krolf i efteråret
Fra søndag den 2. september spilles der om søndagen kl. 14 og fortsat tirsdage kl. 16.
 
VM i Toftlund
Lørdag den 18. august blev der afholdt VM i Toftlund, arrangeret af Tirslund krolf. Planlægningen har stået på i flere måneder, for at kunne lave et godt VM-stævne, hvilket også lykkedes helt perfekt. Fredag formiddag blev der lavet 8 baner, senere på dagen blev der stillet borde op og dækket borde i hallen, mens der udenfor blev sat 8 telte op. Der var stor opbakning til at stille op og pakke ned.
Tirslunds telt var fyldt næsten til randen, da der deltog 35 friske spillere fra Tirslund Krolf, hvilket var rigtig hyggeligt og godt med så stor en opbakning. Dagen forløb rigtig godt der var ikke en finger at sætte nogen steder, vejret var godt, banerne rigtig gode og dagen blev rundet af med lækker mad fra SuperBrugsen.
Fra Tirslund kom Gitte Jessen, Lis Hansen og Anna Steensbeck kom i semifinalen, hvor Anna Steensbeck gik videre til finalen, hvor hun endte på en flot 6. plads.

 
Krolf i Lundsmark
Søndag den 29. juli blev der afholdt venskabsdyst i Lundsmark. I år var vejret igen strålende, men denne gang med solstråler. Dagen forløb godt som den plejede med 3 omgange spil, pølser og kartoffelsalat og sidst på dagen kagebord. Bent Sørensen blev nr. 2 ved herrerne.
Se billeder fra dagen under "Billeder"
 
 
Tysklandtur 
Sidste år vandt Børge Hansen titlen som verdensmester og vandt et ophold for 2 på hotellet Prinz-Luitpold-Bad i Bad Hindelang i Sydtyskland og derfor besluttede 6 andre fra Tirslund at tage med på denne tur, sammen med 42 andre krolfere fra Jylland. Turen var arrangeret af DGI Krolf. Busturen startede tirsdag og første overnatning var i Kirchheim. Dagen efter gik turen videre til Bad Hindelang. Der blev spillet krolf mindst én gang om dagen, men det foregik med tyske køller og kugler, som var lidt anderledes, dog blev der også spillet den danske udgave én gang. Lørdag blev der afholdt de tyske mesterskaber hvor Gitte Jessen blev nr. 3 ved damerne, og søndag blev der afholdt dansk turnering hvor Lis Junge Hansen blev nr. 1 ved damerne og Børge Hansen blev nr. 3 ved herrerne. Ud over en masse krolfspil var der arrangeret 2 udflugter, heriblandt en tur til en grotte og en rundvisning på verdens ældste familieeget bryggeri. Vejret var dejligt, maden var god og omgivelserne fantastiske. De har haft en rigtig god tur.
Billeder kan ses under "Billeder".
 
Krolfstævne i Arrild
Lørdag d. 7. juli blev der afholdt krolf i Arrild, hvor 11 fra Tirslund deltog, der var 142 spillere. Efter en lidt langtrukken dag, med godt vejr, vandt Bent Sørensen 1. pladsen ved herrerne. 
 
Krolfstævne i Slotsbyen
Tirsdag d. 3. juli blev der afholdt krolf i Slotsbyen, hvor 5 deltog fra Tirslund. Det var sammen med DGI. Inger Fly blev nr. 1 ved damerne og Hanne Madsen blev nr. 2.
 
Pokalkamp
Tirslund er desværre ude af pokalkampen.
 
Parkrolf 2018
Lørdag d. 10. juni blev der afholdt parkrolf i Svendborg. Der deltog 5 par fra Tirslund, men desværre var der ingen der gik videre. Vejret var rigtig godt.
Se billeder under "Billeder"
 
Byfestkrolf 2018
Søndag d. 3. juni blev der afholdt byfestkrolf. Vejret var dejligt, og dagen forløb godt. 
 
Resultaterne blev som følger: 
Børn: 
Lukas med 136 slag
 
Damer:
Anna Steensbeck, Tirslund, 90 slag
Jette Nielsen, Bevtoft & Tove Basse, Slotsbyen, 92 slag
Cathrine Due, Bevtoft, 95 slag. 
 
Herrer:
Kurt Juhl, Lundsmark, 88 slag
Torben Steensbeck, Tirslund, 90 slag
Børge Hansen, Tirslund, 91 slag
 
Billeder fra dagen kan ses under "Billeder"
 
 
DM 2018
Lørdag d. 26. maj blev der afholdt DM i krolf i Hviding, arrangeret af Lundsmark. Der deltog 16 spillere fra Tirslund. Vejret var helt perfekt, med dejlig solskin og en luftig vind. Nogle brugte mange slag, andre ikke så mange, og det endte med at Finn Knudsen, Kirsten Sørensen og Bent Sørensen kom i semifinalen, men gik desværre ikke videre til finalen i denne omgang. Bent Sørensen blev nr. 5 i slagspil.
Billder fra dagen kan ses under "Billeder".
 
Hædring af Verdensmester
Tirsdag d. 15. maj blev Børge Hansen hædret som Verdensmester i krolf, ved "Tønder Kommunes hædring af mesterskaber og ledere" i Branderup. 
 
Sæsonstart 2018
Så er sæsonen skudt igang.
Der bliver spillet hver tirsdag kl. 16 og hver torsdag kl. 19.
 
VM 2018
I år skal Tirslund krolf afholde VM 2018. Det bliver afholdt ved hallerne i Toftlund. 
DKU vil afprøve noget nyt, de vil have en ren herrefinale og en ren damefinale.   
 
Nytårskrolf 2018
Søndag d. 7. januar blev nytåret skudt i gang med en masse skud, da der blev afholdt nytårskrolf. Spillerne var pakket godt ind, for at holde kulden ude. Solen skinnede og de frosne baner glinsede så flot. Nogle af banerne nåede at tø op, mens nogle baner var frosne og knoldede. Det gav et par ekstra slag til de fleste. I traditionens tro blev der serveret guleærter med tilbehør med efterfølende kaffe og småkager. Maden faldt i god jord, som altid. 
På trods af de mange slag, så var der nogen som klarede det bedre end andre. 
Damerne:
1. plads Lis Bonde 102 slag
2. plads Hanne Madsen 113 slag
3. plads Kirsten Sørensen 116 slag
 
Herrerne:
1. plads Finn Knudsen 102 slag
2. plads Hans Peter Trans og Bent Kudsk 105 slag
3. plads Torben Steensbeck 106 slag
 
Billeder fra dagen kan ses under "Billeder"
 
 
Resultaterne for holdturningen 2017 kan ses under "Resultater".
 
Sæsonafslutning 
Sæsonen er slut - tak for i år.
Der blev holdt afslutning d. 22. oktober, hvor bestyrelsen havde arrangeret noget spisning efter spillet. 
 
Klubmesterskab
Den 8. oktober blev der afholdt klubmesterskab. Vejret var dejligt, og der var 22 deltagere der kæmpede om titlen som den nye klubmester. Først blev der spillet 2 kampe, hvorefter at der var en pause, efter pausen blev der trukket nye hold, og der blev spillet på 2 baner igen. Dagen forløb rigtig fin, og der blev afsluttet med grillpølser. 
 
Børn:
1. Lukas Hansen 154 slag
 
Herrerne:
1. Finn Knudsen 110 slag
2. Iver Sørensen 112 slag
3. Børge Hansen 116 slag
 
Damerne:
1. Hanne Madsen 128 slag
2. Inge Fly Christensen 129 slag
3. Linda Sørensen 131 slag
 
Tillykke til de nye klubmestre. 
 
Billerne af klubmestrerne kan ses under "Billeder"
 
 
Pokalturneringen 
Søndag den 24. september blev der afholdt semifinale og finale i Nørre Bjert ved Kolding. Tirslund spillede mod Særslev i semifinalen, hvor de vandt 11-5. Hvilket førte til at de skulle spille mod Lundsmark i finalen, hvor de vandt 9-7. TILLYKKE med sejren og pokalen!
Billeder kan findes under "Billeder"
 
Kommunemesterskab 2017
Lørdag den 16. september blev der afholdt kommunemesterskab i Skærbæk. Der deltog 104 til stævnet, hvor 17 af dem var fra Tirslund. Vejret var fint indtil kl 13, men derefter stod det ned i stænger, hvilket førte til mange slag. Dog kom der 7 med i semifinalen fra Tirslund, men ingen af dem gik videre til finalen. Vinderen blev Michael fra Lundsmark (Brøns). 
 
Pokalturneringen 
Tirslund er videre til semifinalen i pokalturneringen, efter en vundet kamp mod ViGo'e i Fredericia.
I semifinalen skal Tirslund møde Særslev den 24. september. Hvor vinderne spiller direkte finale.
 
VM 2017
Lørdag den 12. august blev der afholdt VM ved Vigo'e/DKK. Der var ca. 355 spillere med til stævnet, der deltog 13 fra Tirslund. Vejret var fint det meste af formiddagen, men stort set resten af dagen regnede det. På trods af regnen kom Jes Jessen, Bent Sørensen og Børge Hansen i semifinalen, hvor Bent og Børge uheldigvis skulle spille imod hinanden. Jes og Børge kom i finalen, hvor Børge vandt og dermed blev Verdensmester, og Jes blev nr. 6 efter en god kamp. 
Billeder fra dagen kan findes under "Billeder"
 
Krolfstævne i Lundsmark 
Søndag den 30. juli blev der afholdt krolfstævne i Lundsmark med et kæmpe bang! Det lynede og tordnede helt vildt kort tid efter folk havde spist deres rundstykke. Det resulterede i at kampene startede lidt senere end forventet. Heldigvis stillede det af, og vejret blev ret godt. Der deltog 19 fra Tirslund. Børge Lund løb med andenpladsen og Torben Steensbeck vandt førstepladsen ved herrerne. 
Billeder kan ses under "Billeder".
 
Arrild Byfestkrolf
Vejret var rigtig fint og banerne var godt fyldte da der blev afholdt byfestkrolf i Arrild den 8. juli. Der var næsten 170 deltagere. 
Der var 8 damer og 8 herrer i finalen. Anna Steensbeck kom på 2. pladsen og Lis Junge Hansen kom på 3. pladsen.
 
Parkrolf 2017
Det var en dejlig solrig dag til parkrolf 2017, som blev afholdt i Ødis/Vamdrup. Der deltog 7 par fra Tirslund og i teltet sad også 3 par fra Bevtoft. 
Der var desværre ikke nogen fra Tirslund, som gik videre fra de indledende runder.
Billeder kan findes under "Billeder".
 
Byfestkrolf 2017
Søndag d. 28. maj blev der afholdt Byfestkrolf i Tirslund. Stævnet havde deltagelse af 78 glade krolfspillere fra 8 forskellige klubber, der dystede på alle tre baner.
Placeringen ved herrerne:
1. plads Svend Erik Ricksen fra Øster Lindet med 90 slag.
2. pladsen Hans Peter Trans fra Slotsbyen med 91 slag.
3. pladsen Torben Steensbeck fra Tirslund og Johannes Vejen fra Slotsbyen med 92 slag.
 
Placeringen ved damerne:
1. pladsen Hanne Madsen fra Tirslund med 91 slag.
2. pladsen Lene Fuglsig fra Øster Lindet med 92 slag.
3. pladsen Hanne Jensen fra Lundsmark, Jette Nielsen fra Bevtoft og Lis Junge Hansen fra Tirslund med 95 slag.
Se billeder fra dagen under billeder.
 
DM 2017
Lørdag d. 20. maj blev der afholdt DM i Ejby. Der deltog 10 fra Tirslund, til det blæsende stævne. Det varme tøj var fundet frem fra morgenstunden, men heldigvis kunne man få varmen af solen senere på dagen.
Midt på dagen var der udsigt til flere fra Tirslund i semifinalen, men da det kom til stykket var der kun én tilbage. Børge Hansen gik videre til semifinalen, men gik desværre ikke videre til finalen denne gang. Derimod blev Børge nr. 3 i slagspil.
 
Billeder fra dagen kan findes under "Billeder".
 
 
10 Års jubilæum i Nytårskrolfen

Tirslund Krolf spillede søndag d. 8 januar, for tiende år i træk, krolf på en lidt frostkold bane.

40 Spillere som sædvanligt, havde tilmeldt sig til lejligheden.

Der var noget nær perfekte vejrforhold, årstiden taget i betragtning. Klart og stille vejr gav en dejlig tur rundt på de 3 baner.

Efter kroftspillet var der spisning af gule ærter, med alt hvad der hører til. Det er altid en succes, og damerne der står for maden styrer det med sikker hånd, så ingen mangler noget.

Selv om det handler om hygge, skal der ikke herske tvivl om at der spilles for at vinde, og resultatet blev for damerne, at Lis bonde blev nr. 3 med 102 slag. 2 plads til Jette Nielsen med 97 slag. Og vinderen Amalie Andersen med 96 Slag. Ved herrene blev Bent Kudsk nr 3 med 93 slag. 2 plads til Ove Nielsen med 92 slag. Og Villy Jensen på førstepladsen med 90 slag.
 
Billeder fra dagen kan findes under billeder
 
Søndag d. 23 okt er sidste officielle spilledag i år i Tirslund Krolf.
I den anledning vil klubben gerne byde på lidt at spise efter krolfspillet, omkring Kl 17.30.
Skulle der være ægtefæller der ikke spiller Krolf er de selvfølgelig meget velkomne til spisningen.
Drikkevarer bedes man selv medbringe.
Tilmelding bedes foretaget senest torsdagen før til Hanne 23454089 / 74831466 ell Hanne.Madsen@mail.dk
Det kunne også være en mulighed at skrive sig på listen der hænger ved klubhuset.

Jeg tror der kunne blive noget med parkrolf denne dag også, så hvis man på forhånd vil lave aftaler desangående skal vi da fra klubben ikke blande os i det.
 
 
 
 
Tirslund Gul er vindere af 2. division. Der er et flot billede af vinderholdet, under billeder.  
 
Klubmesterskab
Søndag den 18. september blev der afholdt Tirslund Krolf klubmesterskab. Der mødte 24 spillere op til kampen på de meget tørre baner. Som sædvanlig blev der spillet to runder på blå bane og to runder på gul bane. 
Efter de hårde kampe, blev der fundet klubbens nye mestre. Dagen sluttede af med hyggeligt samvær, grillpølser og øl.
Se billeder.  
 
Børnerækken:
Nr. 1 Henriette Sørensen 155 slag
 
Damerækken:
Nr. 1 Hanne Madsen 126 slag
Nr. 2 Anna Steensbeck 128 slag
Nr. 3 Kirsten Sørensen 134 slag
 
Herrerækken:
Nr. 1 Børge Hansen 125 slag
Nr. 2 Jes Jessen 128 slag
Nr. 3 Torben Steensbeck 129 slag.
 
 
Pokalkamp
Søndag den 11. september blev der afholdt pokalkamp i Taulov. 
Tirslund spillede uafgjort mod KØK 5 i semifinalen, så det endte ud i en slagtælling, hvor KØK vandt med to slag. 
Den enden semifinale stod mellem Baskerne og Vesterbro, her vandt Baskerne. 
KØK vandt finalen over Baskerne 9-7.
Se billeder.  
 
Kommunemesterskab
Lørdag den 10. september blev der afholdt kommunemesterskab i Tirslund. Der var dejligt solskinsvejr, hvilket 75 spillere nød i fulde drag.
De 20 bedste var med i semifinalen, hvor de 4 vindere kom i finalen.
1. plads: Anne Marie Jacobsen, Bedsted
2. plads: Børge Hansen, Tirslund
3. plads: Anna Steensbeck, Tirslund og Mette Juhl, Brøns
 
Alle resultaterne kan ses under "Resultater" og under "Kommunemesterskab 2016". 
 
Billeder fra dagens kan findes under "Billeder". 
 
 
Turneringsholdene
Blå hold bliver i 2. division 
Gul hold rykker op i 1. division 
Tirslund 3 rykker ned i 3. division 
Tirslund 4 bliver i 3. division 
Dagliga bliver i pulje A
 
Lørdag den 13. august VM i Brørup 
Der var 16 deltagere fra Tirslund til VM. Det var som altid en rigtig hyggelig dag, vejret var meget vådt, men med nogle få tørvejrsperioder. På trods af det skiftende vejr gik Lis Hansen videre til semifinalen.
Udover at spille krolf, så fik Hanne fejret hendes fødselsdag.
Se billeder. 
 
 
Søndag den 31. juli krolf i Lundsmark
Lundsmark havde inviteret til deres årlige venskabsdyst. Der var 106 deltagere, hvor de 10 var fra Tirslund. Anna kom i finalen og vandt en 5. plads. 
 
 
Mandag den 11. juli Pokalkamp
Der blev spillet pokalkamp mod KØK, i Tirslund, hvor kampen endte uafgjort, men da Tirslund havde brugt færrest slag, så er det dem der skal til semifinalen den 11. september. 
 
 
Lørdag den 25. juni Pokalkamp
Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Derfor blev der selvfølgelig afholdt pokalkamp i Tirslund. På trods af det våde vejr, gik Tirslund med sejren. 
Se billeder
 
Søndag den 5. juni Byfestkrolf
Er det muligt at spille for meget krolf på én gang? Nej ikke for Tirslund. Weekenden sluttede af med byfest krolf, hvor der var omkring 70 deltagere i det dejlige sommervejr. 
Se billeder
 
Lørdag den 4. juni Parkrolf
Ikke nok med at der var natkrolf fredag, så var der også parkrolf lørdag, og der var 5 par der deltog i Christiansfeld. Vejret var så godt at flere blev solbrændte, hvilket ikke er normalt for disse stævner. Dette forhindrede dog ikke Jes og Hanne, der gik helt til finalen, hvor de blev nummer 4. 
Se billeder
 
Fredag den 3. juni Natkrolf
Krolf i dagslys er ikke udfordring nok. Derfor blev der afhold natkrolf til byfesten den 3. juni. Det gav et par ekstra slag for nogle, da det var lidt sværere at finde den rigtige retning. Der var dog en der havde et bedre nattesyn end de andre,og det var Lis Bonde som tog sejren denne gang. 
 
 
Lørdag den 28. maj DM i Tranbjerg
Der var 8 spillere fra Tirslund. Det lykkedes Kirsten Sørensen at komme i semifinalen, men hun gik desværre ikke videre. Derudover gik Bent Sørensen den bedste runder med 18 slag og 4 hul-in-ones. 
 
 
Arrild Ferieby's jubilæumskrolf 
Der var 98 deltagere, og der deltog 7 fra Tirslund til arrangementet.
Jes Jessen vandt 2. pladsen.